Programma Koningsdag 27 april 2021

7:55-8:00 uur klokken luiden als teken van verbinding.
10:00 uur iedereen wordt opgeroepen om het volkslied mee te zingen, gewoon thuis, in de voordeur, op het balkon of in de tuin.
Tussen 10:00 en 11:00 uur (langer mag natuurlijk ook), roepen we de kinderen van Waspik op om lekker buiten te spelen. Stuur een leuke foto hiervan naar ons speciale oranjenummer: 06-13491844 en wij zorgen dat hij op onze facebookpagina (Nederland en Oranje Waspik) komt.

Kom de dag door met een gezellige Oranje woordzoeker om kans te maken op een van de leuke prijzen kan de oplossing voorzien van een naam en adres worden ingeleverd voor 3 mei in de brievenbus van Koperwiek 20 of per mail via oranje@oranje-waspik.nl.

Ook geven we dit jaar een paar leuke prijsjes weg voor het leukst oranje versierde raam. Maak een foto van je koninklijke raam en stuur deze op Koningsdag voor 12:00 uur naar ons speciale oranjenummer 06-13491844.

Ouderenprogramma

In de weken voor Koningsdag is er een zogeheten 'Aubadejournaal' waarbij markante momenten van vorige Koningsdagen en Koninginnedagen worden verbonden met vandaag.Nationale Toost om 16:30 uur in de speciale uitzending 'Max Koningsdag'.Net als vorig jaar zal een draaiorgel bij de Stroming gezellige muziek draaien.


Programma Dodenherdenking 4 mei 2021

Gezien de huidige maatregelen zal er dit jaar geen GEZAMENLIJKE herdenking plaatsvinden. Uiteraard zullen wij er in samenwerking met de gemeente voor zorgen dat er namens alle inwoners een krans wordt gelegd bij het monument aan de Raadhuisstraat.